Ditt ansikt søker jeg hevder at det er viktigere enn noen gang å lete etter et sannere bilde av Gud, bortenfor vrengebilder og tomme ord. For mange betyr det et oppbrudd – fra stagnert fromhet eller sløv fornektelse. Den som søker Guds ansikt, vil samtidig måtte søke sitt eget ansikt, Den som vil finne seg selv, blir ofte tvunget til å spørre etter Gud. Boken beskriver et stort troens landskap der en kan rette seg opp og puste fritt. Bibelens rike billedverden åpner seg mot andre religiøse landskaper, og lar den enkelte orientere seg uten å føle seg innfanget.

Klipp fra anmeldelser

«Bare den som har sett mye, tenkt etter – og vært stille, kan skrive en slik bok… Den er som en fakkel fra et stille og særdeles reflekterende sinn, sandblåst for løs-munnet retorikk og lukkende intellektualisme.» Vårt Land

«Den desidert vakreste og mest originale bok om kristen spiritualitet som er skrevet på norsk de siste årene» St. Olav

«– innsikter i troens mysterium og utfordringer til egen erkjennelse, – en sjeldenhet. Den som vil videre med tro og tvil, kan med denne boken som reiselektyre gi seg vandringen i vold. Garantert spennende.» Tønsberg Blad

«Det er interessant å følge ham når han perspektivrik og velorientert betrakter islam, New Age, Tomas Transtömers Romanska bågar, Sven Delblancs Grottmannen eller lar oss ta del i hans mange reiser i Østen. Til teolog å være uttrykker han seg uvanlig lite pompøst.» Dagbladet

«Troen utforskes i et vakkert, enkelt og meditativt språk.» Fædrelandsvennen

«… tankeklarhet, sammenheng og engasjement. … materiale til åndelig fordypelse og veiledning som er meget viktig i vår tid.» Aftenposten

Pris: 160,-

Bestill (gratis forsendelse)