Hvem kan stoppe vinden? handler om oppbrudd og søken mellom Øst og Vest. Som prest og teolog har forfatteren i seksten år levd i nær kontakt med japansk buddhisme og andre religioner. Leseren tas med på en vandring gjennom templer og klosterhager, får møte buddhistmestere, filosofer og religiøse ledere, deltar i meditasjoner og pilegrimsreiser. Samtidig beskriver boken den indre reise det er å møte andre religioner med åpne tanker og sanser.

Klipp fra anmeldelser

«…den vakreste boken som på lang tid er forfattet av en norsk fagteolog» Fædrelandsvennen

«En bok som puster i frihetens og relasjonenes luft» TEGN, bilag til Vårt Land

«En gave til vor tid» Dansk anmeldelse i Østen og Vi

«Brennbart om misjon» Aftenposten

«Skaffa boken och läs den!» Zen-vägen (svensk)

«Lavmælt sprengstoff» Vårt Land

Pris: 140,-

Bestill (gratis forsendelse)